Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - INSTALIVE: Gouden tips om je kind goed op de foto te zetten

INSTALIVE: Gouden tips om je kind goed op de foto te zetten

Mooie foto’s van je kinderen zijn onbetaalbaar. Maar wat is nou het geheim van het perfecte plaatje? Doe mee met de Instalive-sessie van fotograaf Marilyn Bartmans. Zij geeft je insider tips waardoor jouw foto’s voortaan ook die professionele uitstraling krijgen.

Voor een mooie foto hoef je gelukkig geen dure camera te hebben, met je smartphone kun je ook fantastisch beeld schieten. Er zitten namelijk ongelooflijk veel functies op je smartphone. Maar je moet natuurlijk wel weten welke functies handig zijn op welk moment. Marilyn Bartmans weet je precies te vertellen hoe je jouw kleine mooi op de foto krijgt. Van wat je wel en niet moet doen om je kinderen naar de camera te laten kijken tot welke filters een foto de finishing touch geven, je leert het van Marilyn op 13 oktober om 20:30 tijdens de Instalive-sessie.  

Meer over Marilyn Bartmans

Marilyn is 35, zelfstandig ondernemer en woont samen met haar man en twee kinderen in Amsterdam. Op Instagram deelt ze alles over haar familieleven en haar werk als fotograaf en coach.

De digitale editie van het In de wolken Festival

Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober genieten van een bomvol en gratis online programma. De hele week kun je de leukste webinars, Insta-sessies, en online workshops volgen. En er kan natuurlijk geshopt worden, de mooiste merken hebben de hele week geweldige aanbiedingen.

Hoe doe je mee?

Alle webinars, workshops en livesessies zijn gratis te bekijken via de streams op de In de wolken Festival site en socials . Het hele programma staat binnenkort live zodat je je kunt aanmelden voor de activiteiten die jij graag wilt zien. Aanmelden is niet nodig maar wel handig. Je ontvangt namelijk een bevestigingsmail én een handige reminder zodat je niks mist.

Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook en Instagram zodat je zeker weet dat je alles van het festival meemaakt.

Ook interessant?