Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - Webinar: aankleden en opmaken met Kek Mama

Webinar: aankleden en opmaken met Kek Mama

Een beetje hulp is altijd welkom met een kleintje (op komst). Ook op het gebied van aankleden en opmaken. Want daar komen ineens hele nieuwe vraagstukken bij kijken. Mode- en lifestyle-expert Sabine Geurten van Kek Mama schiet te hulp met deze webinars:

Op vrijdag 9 oktober om 19:00 krijg je tijdens het webinar ‘Déze kleding is fijn als je zwanger bent ‘ superveel tips. Van fijne zwangerschapkleding, must-haves die niet mogen ontbreken en kleding die je de hele zwangerschap en daarna aankan, je hoort het allemaal. 

Op zaterdag 10 oktober om 19:00 is de sessie ‘Must-have mode-items voor als je borstvoeding geeft’.  Sabine zoekt handige tops en shirts met lage hals voor je uit. En krijg je antwoord op vragen over wat te doen met borstvoedingsvlekken. Wel of niet een wikkeltop dragen? En wat is een voedingsjaal?

Op maandag 12 oktober om 19:00 is de sessie ‘Babykleding die je leven makkelijker maakt’. Sabine deelt alle ins en outs over lastige knoopjes, overslagrompers en oncies.

Op donderdag 15 oktober om 19:00 krijg je tijdens de sessie ‘Deze make-up is ideaal voor moeders‘ alles te weten over welke producten je wel en niet kunt gebruiken. Wat te doen met haaruitval en zwangerschapsvlekken.

DE DIGITALE EDITIE VAN HET IN DE WOLKEN FESTIVAL

Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober genieten van een bomvol en gratis online programma. De hele week kun je de leukste webinars, Insta-sessies, en online workshops volgen. En er kan natuurlijk geshopt worden, de mooiste merken hebben de hele week geweldige aanbiedingen.

HOE DOE JE MEE?

Alle online sessies zijn te bekijken via de site of social kanalen van het In de wolken Festival. Bekijk het hele programma. Na aanmelding ontvang je een bevestingsmail in je inbox met een link naar het online event. Leuk dat je erbij bent!

Ook interessant?