Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - WEBINAR: Alles wat je wilt weten als je bevalling een keizersnede wordt

WEBINAR: Alles wat je wilt weten als je bevalling een keizersnede wordt

Sommige ouders weten van te voren dat hun kindje via een keizersnede ter wereld zal komen. Maar het is ook mogelijk dat een spoed keizersnede nodig is. Er zijn verschillende redenen waarom een vaginale bevalling niet kan of lukt. Hoe dan ook is het goed om te weten wat je staat te wachten met een keizersnede.

Wat kun je verwachten en waar moet je rekening mee houden bij een keizersnede? Verloskundige Karlijn Janssen leert aanstaande ouders in haar webinar op 12 oktober om 21:00 alles wat ze willen weten als de bevalling een keizersnede wordt.

Meer over Karlijn Janssen


Karlijn Janssen is sinds 2010 verloskundige en heeft enkele jaren haar eigen verloskundigenpraktijk gehad. Op dit moment werkt ze bij Geboortecentrum Amsterdam. Karlijn geeft advies en voorlichting aan zwangere vrouwen en hun eventuele partner. Ze specialiseert zich momenteel ook tot echoscopiste. Zelf heeft ze twee zonen.

De digitale editie van het In de wolken Festival

Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober genieten van een bomvol en gratis online programma. De hele week kun je de leukste webinars, Insta-sessies, en online workshops volgen. En er kan natuurlijk geshopt worden, de mooiste merken hebben de hele week geweldige aanbiedingen.

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen aan de sessies via de site en social kanalen van het In de wolken Festival. Alle webinars, workshops en livesessies zijn via streams te bekijken. Het programma staat bijna live zodat je je kunt aanmelden. Volg ons op Facebook en Instagram en we houden je op de hoogte!

 

Ook interessant?