Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - Webinar: relaxed bevallen, dat kan jij ook

Webinar: relaxed bevallen, dat kan jij ook

Ja, het kan: relaxed bevallen zonder chemische pijnstilling. Als je zwanger bent hoor je waarschijnlijk genoeg verhalen om je heen over wat er allemaal mis kan gaan tijdens een bevalling. Misschien zie je er wel een beetje tegenop. Terwijl het ook echt anders kan. 

Een positieve bevalling

Er zijn heel veel vrouwen die relaxed en zonder al te veel pijn bevallen. Georgina Kwakye leert je tijdens de webinar Relaxed bevallen wat je kunt doen om zo goed mogelijk met je lichaam mee te werken tijdens de bevalling.  Je krijgt oefeningen om meer controle over je bevalling te krijgen. En je leert beter omgaan met de intensiteit van de weeën zodat je minder pijn ervaart. Kortom, in een paar simpele stappen leer je hoe je een mooie en positieve bevalling kunt ervaren. Wil jij op 15 oktober om 21:00 bij dit (gratis) webinar zijn? Meld je dan aan en je ontvangt een bevestiging in je mail én een handige reminder.

Wie is Georgina?

Georgina Kwakye is presentatrice, trainer en auteur van het boek “ Ik ga Relaxed bevallen’. Ze geeft al jaren de cursus Relaxed Bevallen met hypnoBirthing en mindfulnesstechnieken aan zwangere vrouwen en hun partner. Met haar cursus en boek helpt ze vrouwen om op een zo natuurlijk en ontspannen mogelijke manier te bevallen en minder pijn en angst te ervaren. Ondertussen is er steeds meer belangstelling voor Relaxed Bevallen en wordt de cursus op steeds meer plekken in Nederland gegeven. Meer informatie vind je op www.relaxedbevallen.nl

De digitale editie van het In de wolken Festival

Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober genieten van een bomvol gratis online programma. De hele week kun je de leukste webinars, Insta-sessies, en online workshops volgen. En er kan natuurlijk geshopt worden, de mooiste merken hebben de hele week geweldige aanbiedingen.

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen aan de sessies via de site en social kanalen van het In de wolken Festival. Alle webinars, workshops en livesessies zijn gratis via de streams te bekijken. Het programma staat bijna live zodat je je kunt aanmelden. Volg ons op Facebook en Instagram en we houden je op de hoogte!

Ook interessant?