Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - Webinar: Opvoeden begint nu

Webinar: Opvoeden begint nu

Misschien lijkt het er nog te vroeg voor maar maar jouw kleintje kun je nu al opvoeden. Als je nu – vóór je bevalt of nét nadat je bevallen bent – nadenkt over aantal opvoedzaken dan helpt dat je straks echt.

Kinderpsycholoog, opvoedkundige en (pleeg)moeder Tischa Neve neemt je mee in wat je nu al kunt doen om straks als het opvoeden begint met 1-0 voor te staan. Op 15 okt om 20:00 gaat hoofdredacteur Hilde Tholen van Ouders van Nu in gesprek met Tischa Neve over ‘Opvoeden begint nu’.

Meer over Tischa

Kinderpsycholoog Tischa Neve is bekend van het tv-programma ‘Schatjes’, het magazine ‘JM voor ouders’ en het ‘Inspiratieboek voor leuker en makkelijker opvoeden‘.  Op haar site www.opvoedcursussen.nl vind je meer webinars en lezingen.

DE DIGITALE EDITIE VAN HET IN DE WOLKEN FESTIVAL

Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober genieten van een bomvol en gratis online programma. De hele week kun je de leukste webinars, Insta-sessies, en online workshops volgen. En er kan natuurlijk geshopt worden, de mooiste merken hebben de hele week geweldige aanbiedingen.

HOE DOE JE MEE?

Je kunt meedoen aan de sessies via de site en social kanalen van het In de wolken Festival. Alle webinars, workshops en livesessies zijn via streams te bekijken. Het programma staat bijna live zodat je je kunt aanmelden. Volg ons op Facebook en Instagram en we houden je op de hoogte!

Ook interessant?