Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - Webinar: Veilig en verantwoord herstellen in je vierde trimester

Webinar: Veilig en verantwoord herstellen in je vierde trimester

Manueel therapeut en zwangerschapstherapeut Jody Kienhuis  is gespecialiseerd in het behandelen van (complexe) klachten aan de wervelkolom, het bekken (incl. het stuitje) en diastase problematiek. Door vanuit de manuele therapie vaak in aanraking gekomen te zijn met (gezondheids)problematiek bij vrouwen die door middel van goede voorlichting voorkomen had kunnen worden, heeft zij haar blik verruimd en is het haar missie geworden om zich ook te richten op preventieve gezondheidszorg.

Haar webinar ‘Veilig en verantwoord herstellen in je vierde trimester‘ op 12 oktober om 20:00 zit boordevol tips die direct bruikbaar zijn.

Meer over Jody

Jody is moeder van een dochter en mede-eigenaar van De Fysio Studio in Amsterdam. Als ervaren fysio- en manueel therapeut behandelt zij vrouwen met zwangerschapsgerelateerde klachten. Via haar online platform Awaken your Motherhood deelt zij waardevolle inzichten voor elke zwangere vrouw én moeder. Hierin heeft ze ook haar eigen podcast serie, waarin zij wetenschappelijke kennis en holistische visies over selfcare deelt.

De digitale versie van het In de wolken Festival

Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober genieten van een bomvol en gratis online programma. De hele week kun je de leukste webinars, Insta-sessies, en online workshops volgen. En er kan natuurlijk geshopt worden, de mooiste merken hebben de hele week geweldige aanbiedingen.

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen aan de sessies via de site en social kanalen van het In de wolken Festival. Meld je aan en je ontvangt een link naar jouw sessie én een handige reminder. Alle webinars, workshops en livesessies zijn gratis via streams te bekijken. Volg ons ook op Facebook en Instagram en we houden je op de hoogte!

Ook interessant?