Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - programma - Webinar: Voorlezen aan baby’s – hoe doe je dat en welke boekjes zijn leuk?

Webinar: Voorlezen aan baby’s – hoe doe je dat en welke boekjes zijn leuk?

Veel ouders denken niet aan voorlezen als ze een baby hebben, maar samen plaatjes kijken en spelen met een boekje is ontzettend leuk, gezellig en leerzaam voor je baby.

Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind, zo blijkt uit onderzoek. En het verhoogt de concentratie. Allemaal zaken waar je baby een leven lang plezier van heeft. Baby’s kunnen meer dan je denkt. Al vanaf de eerste dag luistert je baby naar je stem. In het eerste jaar ontwikkelt een kind zich snel en leert het veel nieuwe dingen.

Maar hoe doe je dat dan, voorlezen aan baby’s? En vooral; welke boekjes zijn geschikt? Voorleesexpert Marijke Bos van Stichting Lezen gaat in gesprek met Ouders van Nu hoofdredacteur Hilde Tholen en laat de leukste boekjes van dit moment zien en geeft concrete tips. Ook vertelt ze hoe je gratis boekjes voor je baby kunt ontvangen via BoekStart. Meld je dus snel aan voor het webinar ‘Voorlezen aan baby’s: hoe doe je dat en welke boekjes zijn leuk?‘ op dinsdag 13 oktober om 19:30.

Meer dan 50 gratis online webinars tijdens het In de wolken Festival

Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober genieten van een bomvol en gratis online programma. De hele week kun je de leukste webinars, Insta-sessies, en online workshops volgen. En er kan natuurlijk geshopt worden, de mooiste merken hebben de hele week geweldige aanbiedingen.

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen aan de sessies via de site en social kanalen van het In de wolken Festival. Meld je aan en je ontvangt een link naar jouw sessie én een handige reminder. Alle webinars, workshops en livesessies zijn gratis via streams te bekijken. Volg ons ook op Facebook en Instagram en we houden je op de hoogte!

 

Ook interessant?