Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - programma - Webinar: wat weet jij van de motorische ontwikkeling van je baby?

Webinar: wat weet jij van de motorische ontwikkeling van je baby?

Baby’s willen bewegen. In die eerste 422 dagen doorloopt je baby allerlei (motorische) ontwikkelingen.  En dat is eigenlijk best belangrijk om te weten. In die periode kunnen namelijk ook (motorische) problemen ontstaan. 

Kinderfysiotherapeut Nienke Bergsma merkte dat veel problemen bij baby’s pas (te) laat gesignaleerd werden. Door meer te weten over de motorische ontwikkeling van je baby voorkom je onder andere een voorkeurshouding of een plat achterhoofd en signaleer je eerder een reflux. Op 14 oktober om 19:30 vertelt Nienke er alles over tijdens het webinar ‘Wat weet jij al allemaal over de motorische ontwikkeling bij je baby?

Meer over Nienke


Nienke Bergsma  werkt 15 jaar jaar als kinderfysiotherapeut en is oprichtster van baby.skills. Een kalender voor kersverse ouders die ze 422 dagen aan de hand neemt in de dagelijkse ontwikkeling van hun pasgeboren kind.

De digitale versie van het In de wolken Festival

Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober genieten van een bomvol en gratis online programma. De hele week kun je de leukste webinars, Insta-sessies, en online workshops volgen. En er kan natuurlijk geshopt worden, de mooiste merken hebben de hele week geweldige aanbiedingen.

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen aan de sessies via de site en social kanalen van het In de wolken Festival. Meld je aan en je ontvangt een link naar jouw sessie én een handige reminder. Alle webinars, workshops en livesessies zijn gratis via streams te bekijken. Volg ons ook op Facebook en Instagram en we houden je op de hoogte!

Ook interessant?