Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - WEBINAR: Zó werkt het babybrein

WEBINAR: Zó werkt het babybrein


De eerste 1.000 levensdagen van je kindje zijn cruciaal voor de ontwikkeling van zijn brein.
Alles wat jij doet – hoe je hem vasthoudt en hoe je op hem reageert bijvoorbeeld – heeft hier invloed op. Zet naast luiers verschonen en voeden dus ook hersenontwikkeling maar op je to-do-lijstje.

En zo stimuleer je het …

In het webinar ‘Zó werkt het babybrein‘ vertelt pedagoge Janneke van Lummel hoe je de ontwikkeling van het brein positief kunt stimuleren. Door je baby vast houden als hij je nodig heeft bijvoorbeeld, door tegen hem te praten én heel goed naar hem te kijken. Simpel? In de praktijk echt niet altijd. Maar als je dit onderdeel maakt van alles wat je doet, geef je je kind een basis waar hij zijn leven lang van kan profiteren.

Meer over Janneke

Janneke van Lummel is pedagoge en ruim 10 jaar trainer in de kinderopvang. Ze is moeder
van drie kinderen. Ze is kritisch, bevlogen en altijd enthousiast. Janneke werkt bij
KidsFoundation, een organisatie die jarenlange praktijkervaring in de kinderopvang
combineert met actuele wetenschappelijke inzichten.

DE DIGITALE EDITIE VAN HET IN DE WOLKEN FESTIVAL

Het In de wolken Festival is dit jaar digitaal. Iedereen die een kleintje heeft of verwacht kan van 9 t/m 15 oktober genieten van een bomvol en gratis online programma. De hele week kun je de leukste webinars, Insta-sessies, en online workshops volgen. En er kan natuurlijk geshopt worden, de mooiste merken hebben de hele week geweldige aanbiedingen.

HOE DOE JE MEE?

Alle online sessies zijn te bekijken via de site of social kanalen van het In de wolken Festival. Meld je hier aan voor het webinar ‘Zó werkt het babybrein‘ of bekijk het hele programma. Na aanmelding ontvang je een bevestingsmail in je inbox met een link naar het online event. Leuk dat je erbij bent!

Ook interessant?