Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - Video - Belangrijk: bescherm de ogen van je kind goed, door: Mokki Click & Change

Belangrijk: bescherm de ogen van je kind goed, door: Mokki Click & Change

 

Wist je dat het heel belangrijk is dat de ogen van je kind goed beschermd zijn? Juist voor de kleintjes is een zonnebril dragen een must. Hun ogen zijn nog erg gevoelig en krijgen veel meer licht binnen dan wij volwassen.

Bij de geboorte van een kind tot hun 5e jaar zijn kinderogen nog volop in ontwikkeling. En dus wil je een zonnebril met goede bescherming. Mokki Click & Change heeft de zonnebril die de ogen van jouw kleintje beschermen, niet zomaar stuk gaat én… te verwisselen is! Niet zo gek dus dat deze zonnebril de ene na de andere internationale prijs in de wacht sleepte.

 

Join us online!

Het In de Wolken Festival vindt elke dag van 9 t/m 15 oktober plaats op de site van het In de Wolken Festival en via Facebook en Instagram. Bekijk het programma hier en meld je aan voor de sessies waar jij bij wilt zijn.

Geweldige dagaanbiedingen

En, er kan natuurlijk geshopt worden! Bekende en mooie nieuwe babymerken hebben speciaal voor deze online editie van het In de wolken Festival extra gave beursaanbiedingen; van kortingen tot special editions en mazzeltjes. Benieuwd? Bekijk hier de dagaanbiedingen.

Meer zien?

Kijk hier alle livestreams terug of meld je aan voor de webinars en workshops.

Ook interessant?