Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - Video - Hechting met je baby (voor & na de bevalling) incl. praktische tips voor een kraam/hechtingsplan. Door: Marijn van der Zwaard

Hechting met je baby (voor & na de bevalling) incl. praktische tips voor een kraam/hechtingsplan. Door: Marijn van der Zwaard

 

Waarom is goed hechten zo belangrijk voor het verdere leven van jouw kleintje? En hoe gaat het hechten tussen ouders en baby eigenlijk in z’n werk? Zwangerschapscoach Marijn van der Zwaard vertelt er meer over.

Marijn van der Zwaard is zwangerschapscoach bij Hey Baby Coaching. Ze heeft zich verdiept in de fysieke, mentale en emotionele kant van het krijgen van een kind. Samen met haar grote liefde Paul heeft ze een zoontje Oscar.

Join us online!

Het In de Wolken Festival vindt elke dag van 9 t/m 15 oktober plaats op de site van het In de Wolken Festival en via Facebook en Instagram. Bekijk het programma hier en meld je aan voor de sessies waar jij bij wilt zijn.

Geweldige dagaanbiedingen

En, er kan natuurlijk geshopt worden! Bekende en mooie nieuwe babymerken hebben speciaal voor deze online editie van het In de wolken Festival extra gave beursaanbiedingen; van kortingen tot special editions en mazzeltjes. Benieuwd? Bekijk hier de dagaanbiedingen.

Meer zien?

Kijk hier alle livestreams terug of meld je aan voor de webinars en workshops.

Ook interessant?