Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - Video - Het verschil in Anti-colic Flessen? Eva van Difrax legt het je uit

Het verschil in Anti-colic Flessen? Eva van Difrax legt het je uit

 

Grote kans dat je jouw kleintje ook uit een fles laat drinken het eerste jaar. Ook als je borstvoeding geeft is een fles (afgekolfde) melk geven handig. Maar welke fles kies je? Difrax is de best verkochte drinkfles van Nederland. En dat is niet voor niets.

Veel baby’s hebben last van darmkrampjes. Bij Difrax vind je de anti-colic S-fles: de ideale babyfles tegen darmkrampjes. De tepelvormige flessenspeen met soft-coating heeft een hoog acceptatiegehalte. Hierdoor is de anti-colic S-babyfles zeer geschikt om borstvoeding en flesvoeding te combineren.

Meer over Difrax

Difrax is opgericht in 1967 en uitgegroeid tot het Nederlandse A-merk en marktleider in het segment babyflessen én fopspenen. De producten worden met zorg en aandacht gecreëerd om ouders een handje te helpen.

Join us online!

Het In de Wolken Festival vindt elke dag van 9 t/m 15 oktober plaats op de site van het In de Wolken Festival en via Facebook en Instagram. Bekijk het programma hier en meld je aan voor de sessies waar jij bij wilt zijn.

Geweldige dagaanbiedingen

En, er kan natuurlijk geshopt worden! Bekende en mooie nieuwe babymerken hebben speciaal voor deze online editie van het In de wolken Festival extra gave beursaanbiedingen; van kortingen tot special editions en mazzeltjes. Benieuwd? Bekijk hier de dagaanbiedingen.

Meer zien?

Kijk hier alle livestreams terug of meld je aan voor de webinars en workshops.

Ook interessant?