Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - Video - Hoe geef je je baby zelfvertrouwen mee? Door: Mariëlle Beckers

Hoe geef je je baby zelfvertrouwen mee? Door: Mariëlle Beckers

Hoewel je bij baby’s niet meteen denkt aan zelfvertrouwen, ontwikkelt zich dit wel al vanaf jongs af aan. Het begint bij het hechtingsproces en het vertrouwen dat je kind heeft in jou. Mariëlle Beckers is orthopedagoog en leert je hoe je jouw kleintje troost en zelfvertrouwen geeft.

Als het vertrouwen goed is en je kindje gehecht, gaan baby’s de wereld ontdekken waarbij ze ouders als veilige basis zien als dingen spannend zijn. Als je het als ouders lukt vertrouwen te hebben in je kind, breng je dit ook over. Hoe kan je jouw kleintje nu al sterken in zijn of haar zelfvertrouwen? Ouders van Nu hoofdredacteur Hilde Tholen spreekt met Mariëlle tijdens het webinar Baby troosten en zelfvertrouwen meegeven.

Join us online!

Het In de Wolken Festival vindt elke dag van 9 t/m 15 oktober plaats op de site van het In de Wolken Festival en via Facebook en Instagram. Bekijk het programma hier en meld je aan voor de sessies waar jij bij wilt zijn.

Geweldige dagaanbiedingen

En, er kan natuurlijk geshopt worden! Bekende en mooie nieuwe babymerken hebben speciaal voor deze online editie van het In de wolken Festival extra gave beursaanbiedingen; van kortingen tot special editions en mazzeltjes. Benieuwd? Bekijk hier de dagaanbiedingen.

Meer zien?

Kijk hier alle livestreams terug of meld je aan voor de webinars en workshops.

Ook interessant?