Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - Video - Meer balans met essentiële oliën. Door: Puur met Olie

Meer balans met essentiële oliën. Door: Puur met Olie

 

Zwanger zijn is een bijzondere ervaring. Het is een prachtige gelegenheid om meer rust in je leven in te bouwen en goed voor jezelf te zorgen. Hoe beter jij in je vel zit, hoe meer tevreden je baby op de wereld komt. Essentiële oliën kun je gebruiken om je te ontspannen en te verbinden met het kindje in je buik.

Maar ook als de baby er is, bij krampjes, groeipijn, lekker slapen en ter bevordering van de borstvoeding of bij zwangerschapsmisselijkheid kunnen de oliën ondersteunen. Alka Jongsma van Puur met Olie weet er alles van en vertelt er meer over.

Join us online!

Het In de Wolken Festival vindt elke dag van 9 t/m 15 oktober plaats op de site van het In de Wolken Festival en via Facebook en Instagram. Bekijk het programma hier en meld je aan voor de sessies waar jij bij wilt zijn.

Geweldige dagaanbiedingen

En, er kan natuurlijk geshopt worden! Bekende en mooie nieuwe babymerken hebben speciaal voor deze online editie van het In de wolken Festival extra gave beursaanbiedingen; van kortingen tot special editions en mazzeltjes. Benieuwd? Bekijk hier de dagaanbiedingen.

Meer zien?

Kijk hier alle livestreams terug of meld je aan voor de webinars en workshops.

Ook interessant?