Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - Video - Podcast: Podnataal – Monique Smit over haar bevalling

Podcast: Podnataal – Monique Smit over haar bevalling

 

Tijdens het In de wolken Festival kun je luisteren naar podcasts die je de échte ins en outs van het ouderschap geven. Niet zomaar een bevallingsverhaal of willekeurig opvoedadvies, maar goudeerlijke, ongezouten gesprekken waar je als kersverse ouder of ouder-to-be echt wat aan hebt.

Podnataal

Podnataal is een podcast gemaakt door Simone Wijnands, freelance radiomaker en journalist. Ze is getrouwd en moeder van twee jonge kinderen. Bekende en onbekende vrouwen vertellen hun verhaal in de Podnataal podcasts. Een must listen voor elke mom (to be)!

#Monique Smit over haar bevalling
In deze aflevering het verhaal van zangeres Monique Smit. Haar eerste bevalling verliep supersnel, maar in de periode die erna volgde worstelde ze met haar gevoelens. Geen roze wolk, maar meer een donkere wolk. Hoe voorkomt ze dat bij haar tweede?

Join us online!

Het In de Wolken Festival vindt elke dag van 9 t/m 15 oktober plaats op de site van het In de Wolken Festival en via Facebook en Instagram. Bekijk het programma hier en meld je aan voor de sessies waar jij bij wilt zijn.

Geweldige dagaanbiedingen

En, er kan natuurlijk geshopt worden! Bekende en mooie nieuwe babymerken hebben speciaal voor deze online editie van het In de wolken Festival extra gave beursaanbiedingen; van kortingen tot special editions en mazzeltjes. Benieuwd? Bekijk hier de dagaanbiedingen.

Meer zien?

Kijk hier alle livestreams terug of meld je aan voor de webinars en workshops.

Ook interessant?