Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - Video - Relaxed bevallen. Door: Georgina Kwakye

Relaxed bevallen. Door: Georgina Kwakye

Ja, het kan: relaxed bevallen zonder chemische pijnstilling. Als je zwanger bent hoor je waarschijnlijk genoeg verhalen om je heen over wat er allemaal mis kan gaan tijdens een bevalling. Misschien zie je er wel een beetje tegenop. Terwijl het ook echt anders kan.

Er zijn heel veel vrouwen die relaxed en zonder al te veel pijn bevallen. Georgina Kwakye leert je tijdens de webinar ‘Relaxed bevallen ‘wat je kunt doen om zo goed mogelijk met je lichaam mee te werken tijdens de bevalling. Je krijgt oefeningen om meer controle over je bevalling te krijgen. En je leert beter omgaan met de intensiteit van de weeën zodat je minder pijn ervaart. Kortom, in een paar simpele stappen leer je hoe je een mooie en positieve bevalling kunt ervaren

Join us online!

Het In de Wolken Festival vindt elke dag van 9 t/m 15 oktober plaats op de site van het In de Wolken Festival en via Facebook en Instagram. Bekijk het programma hier en meld je aan voor de sessies waar jij bij wilt zijn.

Geweldige dagaanbiedingen

En, er kan natuurlijk geshopt worden! Bekende en mooie nieuwe babymerken hebben speciaal voor deze online editie van het In de wolken Festival extra gave beursaanbiedingen; van kortingen tot special editions en mazzeltjes. Benieuwd? Bekijk hier de dagaanbiedingen.

Meer zien?

Kijk hier alle livestreams terug of meld je aan voor de webinars en workshops.

Ook interessant?