Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - Video - Voorlezen aan baby’s: hoe doe je dat en welke boekjes zijn leuk? Door: Boekstart

Voorlezen aan baby’s: hoe doe je dat en welke boekjes zijn leuk? Door: Boekstart

 

Veel ouders denken niet aan voorlezen als ze een baby hebben, maar samen plaatjes kijken en spelen met een boekje is ontzettend leuk, gezellig en leerzaam voor je baby.

Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind, zo blijkt uit onderzoek. En het verhoogt de concentratie. Allemaal zaken waar je baby een leven lang plezier van heeft. Baby’s kunnen meer dan je denkt. Al vanaf de eerste dag luistert je baby naar je stem. In het eerste jaar ontwikkelt een kind zich snel en leert het veel nieuwe dingen.

Maar hoe doe je dat dan, voorlezen aan baby’s? En vooral; welke boekjes zijn geschikt? Voorleesexpert Marijke Bos van Stichting Lezen gaat in gesprek met Ouders van Nu hoofdredacteur Hilde Tholen en laat de leukste boekjes van dit moment zien en geeft concrete tips. Ook vertelt ze hoe je gratis boekjes voor je baby kunt ontvangen via BoekStart.

Join us online!

Het In de Wolken Festival vindt elke dag van 9 t/m 15 oktober plaats op de site van het In de Wolken Festival en via Facebook en Instagram. Bekijk het programma hier en meld je aan voor de sessies waar jij bij wilt zijn.

Geweldige dagaanbiedingen

En, er kan natuurlijk geshopt worden! Bekende en mooie nieuwe babymerken hebben speciaal voor deze online editie van het In de wolken Festival extra gave beursaanbiedingen; van kortingen tot special editions en mazzeltjes. Benieuwd? Bekijk hier de dagaanbiedingen.

Meer zien?

Kijk hier alle livestreams terug of meld je aan voor de webinars en workshops.

Ook interessant?