Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - Video - Zo krijgt je kind een gezonde zin in eten. Door: Susanne Verzuu

Zo krijgt je kind een gezonde zin in eten. Door: Susanne Verzuu

We willen allemaal het beste voor ons kind, de beste zorg, de beste school én natuurlijk de beste voeding. Maar je kleine gezond laten eten is zo makkelijk nog niet. Hoe zorgen we ervoor dat ons kind met ‘gezond’ verstand en een fijne verstandhouding tot eten opgroeit?

Van de smaakontwikkeling in de buik tot de oh zo gevreesde ‘lus ik niet’-fase. Suzanne Verzuu brengt wetenschap en praktijk samen tot heldere adviezen. Want leren eten gaat met vallen en opstaan, net als leren lopen en praten. Meer weten? Bekijk de video.

Join us online!

Het In de Wolken Festival vindt elke dag van 9 t/m 15 oktober plaats op de site van het In de Wolken Festival en via Facebook en Instagram. Bekijk het programma hier en meld je aan voor de sessies waar jij bij wilt zijn.

Geweldige dagaanbiedingen

En, er kan natuurlijk geshopt worden! Bekende en mooie nieuwe babymerken hebben speciaal voor deze online editie van het In de wolken Festival extra gave beursaanbiedingen; van kortingen tot special editions en mazzeltjes. Benieuwd? Bekijk hier de dagaanbiedingen.

Meer zien?

Kijk hier alle livestreams terug of meld je aan voor de webinars en workshops.

Ook interessant?