8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - 5 redenen om naar het festival te komen

5 redenen om naar het festival te komen

Kom je ook naar het festival? Moet je doen, want het wordt super! Iedereen met een (dikke) buik of kleine baby kan hier flink shoppen, workshops volgen en inspiratie op doen. 5 redenen om nu een ticket te kopen voor het In de wolken Festival.

 1. Masterclasses
  Mag je nou wel of geen sushi eten tijdens je zwangerschap? Hoe begin je ontspannen aan een bevalling? En hoe maak je een mooie babyfoto met je mobiel? Op het Ouders van Nu plein vinden de hele dag door masterclasses plaats waarin je antwoord krijgt op al je vragen, inschrijven voor de workshops en masterclasses kan vanaf 1 september via deze site.
 2. Frisse festivalsfeer
  Even zin om te ontspannen? Plof neer op een van onze relaxte loungebanken, doe een dansje, drink een drankje en neem een hapje bij een van de foodtrucks (menukaart is uiteraard zwangerproof net als de non-alcoholico cocktailbar!)
 3. Ook op vrijdagavond open!
  Moet je werken, maar wil je dit event niet missen? Op vrijdag kun je ook ’s avonds terecht op het festival. En zaterdag overdag natuurlijk!
 4. Kinderkamermetamorfose
  Natuurlijk wil je voor je kindje het allerleukste kinderkamertje maken. Kom je er zelf niet helemaal uit? Maak vanaf 1 september via deze site een afspraak bij een professionele styliste op het festival.
 5. Profiteer van korting
  Als abonnee of met een Ouders van Nu Voordeelpas heb je mazzel en krijg je extra korting, hiervoor ontvang je per mail een kortingscode.

*dit té leuke beeld met de tipitent vonden wij op Pinterest

Ook interessant?