Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - Dit is hét boek over zwanger zijn en bevallen

Dit is hét boek over zwanger zijn en bevallen

boek

Als je zwanger bent, gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. Terwijl er in je lichaam van alles gebeurt, hoor je termen waarvan je het bestaan niet wist en krijg je met keuzes te maken waar je nooit eerder over hebt nagedacht. Om je tijdens je zwangerschap een beetje wegwijs te maken in de aanloop naar je bevalling heeft Ouders van Nu de meest actuele informatie gebundeld in een nieuw eigentijds handboek; Van buik tot baby.

Van buik tot baby

Van buik tot baby is het meest complete handboek voor zwangere vrouwen. In dit boek vertellen experts en ervaringsdeskundigen alles over zwanger worden, zwanger zijn en bevallen. Het boek is per trimester opgedeeld en geeft van week tot week de meest actuele informatie over wat er met je baby en je lijf gebeurt. Het staat bovendien vol met handige tips en onmisbare lijstjes. Van dingen die je wel en beter niet kunt eten tijdens je zwangerschap tot de beste niet drinken-smoesjes.

Nieuwe keuzes

Wil je een NIPT? Kies je voor een extra 3D-echo? Hoe zit het met pijnbestrijding? Veel van de keuzes die zwangere vrouwen nu hebben, waren er tien jaar geleden niet. Net als de huidige richtlijn voor de geboortezorg, vruchtbaarheidsbehandelingen, de erkenning van een baby door homostellen en innovatieve technieken voor embryoselectie.

Al deze ontwikkelingen brengen nieuwe discussies en vragen met zich mee, die in geen enkel ander handboek over zwangerschap worden behandeld. Tot nu, want met Van buik tot baby heb je een eigentijds handboek om erbij te pakken als je wilt weten wat je baby allemaal al kan, als je plotseling in huilen uitbarst om he-le-maal niets of als je een geboorteplan wilt gaan schrijven.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier een voorproefje:

Dit 245 pagina’s tellende boek is vanaf nu bij Bruna voor € 27,50 verkrijgbaar. Bestel het boek hier!

Ook interessant?