Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022! Hét evenement van Ouders van Nu. See you in 2022!
Home - zwanger - Icoon: we kunnen niet meer zonder de Tripp Trapp

Icoon: we kunnen niet meer zonder de Tripp Trapp

Miljoenen kinderen over de hele wereld zijn opgegroeid met de Tripp Trapp® stoel van Stokke. De allerkleinsten kunnen dankzij het slimme ontwerp al als volwaardig lid van het gezin meedraaien en aangeschoven worden aan tafel. En dat is niet alleen gezellig, het stimuleert de ontwikkeling al van kleins af aan.

De stoel die een leven lang meegaat

In 1972 ontwierp de Noorse designer Peter Opsvik de allereerste Tripp Trapp® voor zijn zoon Tor, die inmiddels uit zijn kinderstoel was gegroeid. Het moest een stoel worden die zou meegroeien met zijn zoon in alle fases van zijn leven. The rest is history, de verstelbare stoel bracht een revolutie teweeg op het gebied van kinderstoelen. De iconische Tripp Trapp® groeit een leven lang mee. Een echte Chair for Life.

Het Tripp Trapp® concept

De Tripp Trapp® van Stokke is een van de meest herkenbare ontwerpen uit Scandinavië. De stoel dankt zijn succes aan zijn tijdloze, kwalitatieve ontwerp en het feit dat hij meegroeit met je kindje. De stoel is zo ontworpen dat zelfs de allerkleinsten gemakkelijk aanschuiven aan tafel en zich zij aan zij met het gezin ontwikkelen. Dagelijkse interactie en zeker oogcontact met familieleden heeft namelijk een positieve impact op een kind en stimuleert een gezonde ontwikkeling.

Stokke en Boezemvriend

In Boezemvriend zit de enige Stokke Brandstore in Amsterdam. Hier is het volledige assortiment van Stokke te zien én te testen. Natuurlijk staat de Tripp Trapp® er in de leukste kleuren maar ook het babybed, commode en de kinderwagen van Stokke vind je er. Experts staan klaar om jou van alle informatie te voorzien die je nodig hebt. Ook is er de mogelijkheid tot personal shopping en vinden er de komende maanden diverse workshops en evenementen plaats. De meeste producten in de winkel zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar of kunnen worden thuisbezorgd.

Stokke op het In de wolken Festival

Het In de wolken Festival vindt van 9 t/m 15 oktober online plaats. We brengen meer dan 50 geweldige online workshops, inspirerende webinars en online sessies bij jou thuis. Bekijk op 15 oktober om 18:30 de online sessie van Stokke ‘Waarom is de Tripp Trapp® dé ultieme stoel voor het leven?’. Een Instalive-sessie vol handige tips hoe je optimaal gebruik maakt van jouw Tripp Trapp®.

AANBIEDINGEN

Speciaal voor het In de wolken Festival heeft Stokke ook geweldige aanbiedingen. Volg ons op Facebook en Instagram en we houden je op de hoogte.

Ook interessant?