8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - Laat je versieren… met bellypaint

Laat je versieren… met bellypaint

belly
Ben je de gelukkige eigenaar van een bolle buik? Komt dat even goed uit. Op het In de Wolken Festival kun je die mooie zwangere buik namelijk laten versieren én vastleggen met een mooie bellypaint.

Bellypaint

Tijdens het festival kun je bij de stand van Corigineel en  Meriam Stuur fotografie, terecht voor een mooie bellypaint. Zo’n bellypaint siert je zwangere buik. Leuk om kado te doen, aan die lieve vriendin of aan jezelf. In ongeveer een half uurtje wordt je buik mooi versierd en op de gevoelige plaat gezet. De foto’s ontvang je vervolgens per mail. Dat kun je in je eentje doen (of eigenlijk samen met het kindje in je buik) of je vraagt gezellig je moeder, vriendin of zus mee. Jij krijgt dan een paint op je belly, degene zonder bolle buik eenzelfde paint op haar schouder. Leuk toch? 

Festivalaanbieding

Als je alleen op de foto gaat, kost zo’n bellypaint 37,50 euro. Ga je met z’n tweeën? Dan betaal je twee keer dit. bedrag. Zeker zijn van een plekje? Bekijk alvast voorbeelden en reserveer de dag en het tijdstip dat het jou goed uitkomt. Je kunt dat doen door even naar de site te surfen. Kijk op Corigineel.nl en klik op de pagina voor het festival en vul het contactformulier in .

Je bellypaint wordt trouwens verzorgd door Corrie Veldhuizen, moeder van drie kinderen én drie bonuskinderen, oma van een kleinzoon en een écht mensenmens. De foto wordt gemaakt door fotografe Meriam Stuur, moeder van twee meisjes. 

Jij komt toch ook gezellig naar het In de wolken Festival? Daar wachten zoveel leuke stands, merken en producten op je! Boek hier snel je kaarten!

Alvast een voorbeeld van zo’n bellypaint:

Ook interessant?