8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer 8 t/m 10 oktober 2020 | Expo Haarlemmermeer
Home - zwanger - Masterclass: Zó maak je de mooiste babyfoto met je smartphone

Masterclass: Zó maak je de mooiste babyfoto met je smartphone

smartphone
Al vanaf het moment dat je zwanger bent worden foto’s ineens een stuk belangrijker. Je begint aan een nieuwe levensfase die voorbij vliegt en dus wil je ‘m zo goed mogelijk vastleggen. Zo wil je misschien elke maand je groeiende buik fotograferen, maar hoe doe je dat op een creatieve manier?

Kom naar de masterclass van Janou Zoet op het In de wolken Festival, daar krijg je tips!

Instaproof

Als de baby er eenmaal is zijn er duizend-en-een fotomomenten. Maar kinderen zijn nu eenmaal niet de makkelijkste fotomodellen. Ze zitten nooit stil als jij dat wilt, of kijken nét weg als je afdrukt. Janou leert je de techniek van je mobiele camera beter kennen, zodat je fotografie kwaliteiten direct verbeteren. Daarnaast doe je inspiratie hoe je van een leuk kiekje een creatieve foto maakt. Na deze masterclass vol gouden tips ben jij helemaal ‘#instaready’ om mooie plaatjes te schieten van je gezin, vakanties en dagelijks leven. En dat gewoon met je smartphone!

De masterclasses op het In de wolken Festival kosten niets extra, als bezoeker kun je deze kosteloos bijwonen.
Reserveer wel even je plaats voor de masterclass, dan ben je verzekerd van een plekje.

Wie is Janou?

Janou Zoet is freelance fotografe en auteur van het boek ‘Smartphotos – maak en deel de mooiste foto’s met je telefoon.’ Ze zit vastgeplakt aan haar Canon- én smartphonecamera’s, staat aan het roer van online community Foonfoto.nl en geeft wekelijks workshops smartphonefotografie aan particulieren en bedrijven.

Ook interessant?